Home » , » TMJ baran dengan pengadil perlawanan JDT vs Felda United (video)

TMJ baran dengan pengadil perlawanan JDT vs Felda United (video)

Written By kelantan post on Sunday, 25 August 2013 | 10:18


Keputusan penuh perlawanan Piala Malaysia untuk Perlawanan Kedua semalam dalam kumpulan B menyaksikan  Darul Takzim FC mengatasi Felda United dengan keputusan 1 - 0. Dalam pada itu telah terjadi beberapa insiden yang tak sepatutnya terjadi.

"pengadil ni buat keputusan byk yg tak tepat. Ramai yang bantah keputusan pengadil dan yg paling tak masuk akal ialah bola tak diberikan advantage kepada JDT setelah Mat Yo dijatuhkan. Masa tu bola dah kat kaki pemain JDT tinggal  nak score.. tp reff batalkan jaringan tu. suruh amik freekick. mmg geram la kepada sesiapa yg tgk reff ni wat keputusan.." Itu antara luahan rasa tak puas hati seorang peminat bola Johor terhadap insiden semalam.

Mungkin sebab ini juga lah TMJ baran dengan pengadil.

video

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. IRDK News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger