Latest Post

Perempuan dipukul hingga bogel oleh Nadia Nordin

Written By kelmix pc on Sunday, 25 September 2016 | 21:27


Sangat kejam!!! Sedang viral skrg video seorang perempuan di bogelkan oleh Nadia Nordin dan dipukul dgn botol sehingga mangsa menerima 15 jahitan dikepala. Video ini diviral oleh dia sendiri


# IRDK FM radio ~ Nonstop Music just 4u
# dikuasakan oleh DMS 360 KOTA BHARU Kelantan
# dgrkan guna handphone melalui TUNEIN http://tunein.com/radio/irdk-fm-s262085/
# cara2 downloadd TUNEIN http://www.irdkfm.net/2016/01/irdk-fm-kini-boleh-didengari.html
# chat dgn rakan pendengar yg lain di sini http://my.cbox.ws/irdk
# dgr melalui laptop di web kami http://www.irdkfm.net/


Miesya Tanah Merah pandai melukis

Written By kelmix pc on Tuesday, 6 September 2016 | 03:06


Salah seorang pendengar setia irdkfm yg bernama Miesya. Bergambar bersama lukisan irdk yg dilukisnya sendiri.

# IRDK FM radio ~ Nonstop Music just 4u
# dikuasakan oleh DMS 360 KOTA BHARU Kelantan
# dgrkan guna handphone melalui TUNEIN http://tunein.com/radio/irdk-fm-s262085/
# cara2 downloadd TUNEIN http://www.irdkfm.net/2016/01/irdk-fm-kini-boleh-didengari.html
# chat dgn rakan pendengar yg lain di sini http://my.cbox.ws/irdk
# dgr melalui laptop di web kami http://www.irdkfm.net/


Pelancaran logo rasmi radio iRdK fM

Written By kelmix pc on Wednesday, 24 August 2016 | 20:01


Setelah sekian lama bersiaran dgn menggunakan pelbagai logo, akhirnya iRdK fM melancarkan logonya yg rasmi. Logo ini ciptaanan anak muda yg berbakat besar Yan Taro yang sebelum ini pernah juga mencipta logo untuk irdk (Kelantan).


Logo yg bertema keceriaan ini bertepatan sangatlah dgn iRdK fM krn ia adalah salah satu elemen yg perlu ada pada setiap deejay yang bertugas supaya pendengar rasa terhibur dan tidak mudah bosan.

Dengan pelancaran logo rasmi diharapkan iRdK fm terus maju dan menjadi radio streaming pilihan ramai ketika melayari internet.

powered by iRdK
~ radio iRdK fM
~ CBoX iRdK
~ page iRdK fM RaDiO
~ website iRdK 
~ fb info iRdK (kelantan) 
~ fb santai iRdK FuN cLuB (iRdK fC)



Nur Fasihah & DMS 360

Written By kelantan post on Wednesday, 17 August 2016 | 14:38


Bermula dari seorang yang pengguna biasa produk, kemudian mencuba nasib menjadi sebahagian dari keluarga besar ini. Dan sejak itu tanpa menoleh ke belakang lagi, langkah demi langkah terus diatur untuk membina kerjaya bersama DMS 360. Biarpun dilakukan secara sambilan, namun pulangannya amat memberansangkan. Ini benar-benar memberi semangat baru dalam kehidupannya.

Namun untuk mengecap kejayaan bukannya mudah. Berbagai pahit getir terpaksa ditempuhi, Onak dan duri sudah menjadi sebahagian dari asam garam kehidupannya. Dengan berbekalkan semangat juang yang tinggi untuk mengubah nasib diri dan keluarga kearah kehidupan yang lebih baik, akhirnya kejayaan demi kejayaan mula dikecapi.

Namun kejayaan ini serasakan tidak lengkap jika tidak dikongsikan bersama. Ayuh apa tunggu lagi. Marilah bersama kami membina kejayaan. Anda akan dibimbing sehingga berjaya insyaallah.

Whatsapp cik nur 📲 0145097444

Partner : Mohd Aizudin
Founder : Dato Seri Dr Mohd Roslan Shah
Leader : Riena

powered by iRdK
~ radio iRdK fM
~ CBoX iRdK
~ page iRdK fM RaDiO
~ website iRdK 
~ fb info iRdK (kelantan) 
~ fb santai iRdK FuN cLuB (iRdK fC)



Troll untuk Nurulhidayatul Husna yg sangat lucu dari ahli IRDK

Written By kelantan post on Monday, 15 August 2016 | 15:47


Kubi terberak2 dua 3 kali melihat  pos tersebut. Selepas itu pengsan pulak 2 kali sambil bebuih mulot. Memang lucu giler hahahaha!!! Tapi kalau Nurulhidayatul Husna betol2 pakai tudung, Kubi rasa dia lagi cantik dan manis dari gambar edit diatas. Entah2 pak imam pun tercabut kopiah nanti hahaha. Semoga suatu hari nanti ia benar2 menjadi suatu kenyataan, Aamiin.

powered by iRdK
~ radio iRdK fM
~ CBoX iRdK
~ page iRdK fM RaDiO
~ website iRdK 
~ fb info iRdK (kelantan) 
~ fb santai iRdK FuN cLuB (iRdK fC)



Penulis novel PERGILAH AIR MATA taja CBOX IRDK FM


Terima kasih diucapkan kepada Hanni Ramsul krn menaja CBOX IRDK FM. Beliau merupakan penulis novel PERGILAH AIR MATA  yang sedang hangat diperkatakan selepas novel beliau diadaptasi menjadi drama tv dan sedang di tayangkan slot widuri tv1 RTM pada setiap hari sabtu & ahad pukul 7.00 malam.

Jom chit chat bersama kami  di http://my.cbox.ws/irdk/ harak maklong

powered by iRdK
~ radio iRdK fM
~ CBoX iRdK
~ page iRdK fM RaDiO
~ website iRdK 
~ fb info iRdK (kelantan) 
~ fb santai iRdK FuN cLuB (iRdK fC)



Konsert 2 Dekad Slam Kembali Terjalin Bersama Dms 360

Written By kelantan post on Sunday, 14 August 2016 | 20:35


DMS 360 yang diasaskan oleh Dato'Seri Dr Muhammad Shah dan amat terkenal sebagai sebuah syarikat yang menghasilkan produk kecantikan dan penjagaan kulit di Malaysia, Singapura,Thailand, China, Taiwan dan Hong Kong, dengan bangganya membawakan persembahan sebuah kumpulan lagenda yang tidak asing lagi dalam industri hiburan tanah air, iaitu kumpulan SLAM pada hari sabtu 3 September 2016 akan datang


Konsert  bermula pada pukul 8.30 malam sehingga 12.30 tengah malam itu yang bakal berlangsung di Stadium Tertutup Majlis Perbandaran Pasir Gudang, Johor adalah sempena meraikan ulang tahun SLAM selama dua dekad dalam industri hiburan tanah air.


Konsert yang dinamakan sebagai DUA DEKAD SLAM KEMBALI TERJALIN BERSAMA DMS 360 adalah sebagai tanda penghargaan kepada semua peminat SLAM yang sentiasa menyokong perjalanan seni kumpulan ini. Manakala DMS 360 selaku penganjur merupakan pengeluar produk  kecantikan dan penjagaan kulit tanpa bahan kimia yang telah pun mendapat pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

Tiket bagi menyaksikan konsert tersebut dijual dari harga RM73 sehingga lah ke RM353..Bagi mereka yg berada di Kelantan, anda boleh hubungi talian 0145097444 (Cik Nor) & 0148062444 (Aizudin) untuk tempahan.


Sebuah motosikal skuter Modenas sumbangan DMS360 bakal dimenangi sebagai hadiah cabutan nombor bertuah bagi mereka yang bernasib baik. Jangan lepaskan peluang ini dan datanglah beramai ramai.

powered by iRdK
~ radio iRdK fM
~ CBoX iRdK
~ page iRdK fM RaDiO
~ website iRdK 
~ fb info iRdK (kelantan) 
~ fb santai iRdK FuN cLuB (iRdK fC)



Ramai yang tak puas hati Nurulhidayatul Husna jadi model IRDK FM

Written By kelmix pc on Saturday, 13 August 2016 | 19:34


Entah tetiba di group facebook IRDK (kelantan) kecoh setelah mengetahui Kubi melantik Nurulhidayatul Husna sebagai model. Macam2 kutukan dan cacian mereka lemparkan terhadap Kubi & Nurulhidayatul Husna. Kadang2 seaakan mereka hilang kewarasan dari menjadi manusia yg normal.

Dan yang paling melampau ialah ada yg sanggup menghasut page luar untuk menyerang Kubi dan IRDK demi mencapai kepuasan hati jahat mereka.


Cuma nak tanya satu jer. Yang korang kecoh ni kenapa? Kubi punya suka la nak lantik sesiapa pun jadi model. Adakah ia menyusahkan hidup korang?

Untuk pengetahuan semua, Kubi tertarik pada Nurulhidayatul Husna untuk dijadikan model atas beberapa faktor


Antaranya ialah

1) Kubi dapat rasakan yang Jiwanya sangat kental. Dia tidak mudah lemah dgn hinaan dan  cercaan yg di lemparkan.
2) Bagi Kubi dia seorang yg jujur dan tidak hipokrit tak macam dgn setengah orang tu. Dia jujur dengan orang dan jujur pada diri sendiri
3) Dia juga seorang yg mempunyai daya penarik dan menjadi perhatian ramai
4) Dan yang paling Kubi suka ialah kerana dia seorang yg tidak sombong dan mudah memberi pertolongan ketika diminta.

Biarpun apa korang nak kata, Kubi tetap dengan pendirian Kubi. Nurulhidayatul Husna tetap model IRDK FM. Itu saja yg nak Kubi bagitau. Sekian harap maklong.

powered by iRdK
~ radio iRdK fM
~ CBoX iRdK
~ page iRdK fM RaDiO
~ website iRdK 
~ fb info iRdK (kelantan) 
~ fb santai iRdK FuN cLuB (iRdK fC)


Labels

agama (11) berita bergambar (49) dari facebook IRDK (60) dunia (22) hiburan (59) info (21) kesihatan (5) politik (21) rogol & cabul (32) semasa (89) sukan (45) video (33)
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. IRDK News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger